Podjetje Silvadec je začelo z obratovanjem v začetku leta 2001. Tehnologija proizvoda je ameriška, licenco STRANDEX za Evropo ima podjetje Silvadec. Podjetje Silvadec je v Franciji vodilno na tem področju. Trenutno imajo distribucijo najbolj razširjeno v Franciji, sledi Švica, Belgija in Španija. Podobni proizvodi se proizvajajo tudi v Nemčiji, Belgiji in Italiji.
Forexia, Silvadec je lesni kompozit, ki je na videz in otip zelo podoben masivnemu lesu. Les iz kompozitnih materialov je mogoče reciklirati in je popolnoma primeren za gradnjo ekoloških projektov. Ne vsebuje strupenih snovi in ni zahteven za vzdrževanje. Ima 25-letno garancijo proti insektom, glivam in plesni. Lesni kompozit Silvadec se v glavnem uporablja na prostem v javne in zasebne namene (terase, okolica bazena, zimski vrtovi, hoteli, restavracije, pomoli…)

 
Spletna stran uporablja piškotke s pomočjo katerih izboljšuje vašo uporabniško izkušnjo, analizira promet ter omogoča uporabo vtičnikov družbenih medijev. Beri naprej ...