Vizija

Prva vizija: dejavnost

V podjetju KD Projekt svojo delovanje razumemo in izvajamo celovito. Strukturo celovitosti oblikujejo tri različna in med seboj povezana področja:

  • sodelujemo pri izdelavi pohištva po naročilu za vse cenovne razrede,
  • ponujamo kakovostno pohištvo in notranjo opremo uveljavljenih evropskih   proizvajalcev, 
  • nudimo distribucijo, dostavo, montažo, garancijo na izvedbena dela in storitve inženiringa.

Koncept prostora razumemo. Pa ne le to – nad prostorom se navdušujemo. Zato kreiramo nove prostorske vizije. Ustvarjamo podobe prostora različnih razsežnosti – celoviti inženiring nudimo pri opremljanju individualnih prostorov, poslovnih prostorov, hotelov in restavracij.

Strukturo svojega delovanja usmerjamo v tisto, kar nam pomeni največ – v zadovoljstvo svojih strank.

Druga vizija: materiali

Zavedate se, da je oprema prostora kot osebna izkaznica. O vas sporoča tisto, česar besede ne zmorejo izraziti. Govori o občutenju sveta.
O tem, v kaj verjamete in o čem razmišljate.

Izbira materiala je pomemben korak pri oblikovanju predstave o prostoru. Material prostor izpolni z lastnim bistvom, ki je vsakokrat različno. Tako notranja oprema iz lesa izžareva svojevrstno toplino, domačnost, prefinjenost okusa ali tudi zadržanost. Aluminij in steklo pokažeta na resnost, zmernost, v prostor pa vneseta izrazito preglednost. Prostor lahko s posebnim čarom napolni notranja oprema iz plastike ali kovine.

Tretja vizija: uspešnost

Profesionalnost in kakovostna izvedba pomenita vstop v uspešnost. Vabimo vas, da tudi vi vstopite v prostore naših naročnikov.

Četrta vizija: čas

Našim naročnikom ne ponujamo le storitev, ki se dotikajo prostorskih dimenzij. S pravočasno in celo predčasno izvedbo del namreč obvladujemo tudi čas.

 
Spletna stran uporablja piškotke s pomočjo katerih izboljšuje vašo uporabniško izkušnjo, analizira promet ter omogoča uporabo vtičnikov družbenih medijev. Beri naprej ...